خانه » همایش و کنفرانس ها » بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

ارتباط با دبیرخانه کنفرانس

تلفن دبیرخانه: ۰۲۱۴۴۲۹۳۴۵۰-۴۴۲۹۳۴۵۵-۴۴۷۸۰۵۳۹
فکس دبیرخانه: ۰۲۱۴۴۲۹۳۴۱۴
آدرس پستی دبیرخانه: تهران-اشرفی اصفهانی-مرزداران-خیابان ابراهیمی-برج الوند-طبقه پنج شمالی-واحد ۵۰۲
ایمیل: [email protected]
وبسایت: پایگاه رسمی کنفرانس

اطلاعات مهم کنفرانس

تاریخ برگزاری: ۱۴ بهمن ۱۳۹۹
تاریخ میلادی: 2021-02-02
مهلت ارسال اصل مقاله: ۱۳۹۹/۹/۳۰
مهلت ثبت نام: ۱۳۹۹/۱۰/۱۵
برگزار کننده: انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
انجمن علمی: انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
شهر همایش: شهر تربت جام
استان همایش: استان خراسان رضوى
تاریخ درج سایت: دوشنبه، ۳۰ تیر، ۱۳۹۹
تعداد نمایش: ۶۴۲

محورهای اصلی کنفرانس

علوم تغذیه

بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

27th Iranian Food Science and Technilogy Congress

پوستر بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تربت جام برگزار خواهد شد.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.

معرفی همایش ( یا پیام دبیر همایش )

هدف از برگزاری کنگره ارائه نتایج کارهای پژوهشی اساتید، دانشجویان، کارشناسان، محققان و واحدهای برتر یا برجسته یا موفق صنعت غذا و درمجموع تقویت جایگاه تولید و عرضه علم در جهت ارتقاء سطح کیفی و کمی مواد غذایی هست و با برگزاری کنگره در هرسال، می‌توان با ایجاد همبستگی میان طیف گسترده زنجیره علم و تولید، گامی فراتر در راستای تولید غذای سالم برداریم و با شناسایی نیازها، علم را به عمل نزدیک‌تر کنیم. امید است تا متخصصان، پژوهشگران و تولیدکنندگان گرامی با مشارکت فعال در کنگره‌های آینده و با ارائه پیشنهاد‌های سازنده، بستر لازم برای تحقق این مهم را بیش‌ازپیش فراهم آورند.

"محورهای بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران"

  • کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
  • روش­های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
  • سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
  • غذاهای فراسودمند، پری­بیوتیک و پروبیوتیک
  • کاربرد اسانس­ها و عصاره­های طبیعی در صنایع غذایی
  • ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
  • امنیت و ایمنی مواد غذایی
  • بحران آب و صنایع غذایی
  • غنی­سازی مواد غذایی
  • نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  • میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
  • مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
  • راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
  • فرمولاسیون مواد غذایی
  • صنایع فرآورده­های گوشتی
  • صنایع فرآورده­های غلات
  • صنایع بسته­بندی مواد غذایی
  • صنایع فرآورده­های لبنی
  • صنایع فرآورده های روغن
  • فرآورده های غذایی تراریخته
  • نگهداری و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های غذایی
  • سایر پژوهش­های نوین در صنایع غذایی

سایر دوره های این کنفرانس

هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی (۱۳۸۷)

بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (۱۳۹۰)

بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (۱۳۹۲)

بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (۱۳۹۳)

بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (۱۳۹۴)

اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (۱۳۹۵)

دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران (۱۳۹۷)

سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (۱۳۹۸)

دسته بندی رشته ای کنفرانسها و همایشهای ایران

  • همایش علوم سلامت (پزشکی)
  • همایش پرستاری
  • همایش پزشکی
  • همایش حرفه های پزشکی
  • همایش داروسازی / داروشناسی
  • همایش دامپزشکی
  • همایش دندانپزشکی
  • همایش علوم زیستی و کشاورزی
  • همایش ایمنی شناسی
  • همایش سم شناسی
  • همایش علوم زیستی
  • همایش علوم عصبی
  • همایش علوم کشاورزی و بیولوژی
  • همایش میکروب شناسی و ویروس شناسی
  • همایش علوم فیزیکی و مهندسی
  • همایش انرژی و قدرت
  • همایش مهندسی و فناوری
  • همایش مهندسی عمران و سازه
  • همایش مهندسی شیمی
  • همایش مسکن و معماری
  • همایش فیزیک
  • همایش محیط زیست
  • همایش مهندسی کامپیوتر
  • همایش علوم زمین
  • همایش علم مواد
  • همایش شیمی
  • همایش ریاضیات
  • همایش نجوم، اخترفیزیک، علوم فضایی
  • همایش علوم اجتماعی
  • همایش اقتصاد و دارائی
  • همایش تجارت، مدیریت و حسابداری
  • همایش روانشناسی
  • همایش علوم رفتاری و اجتماعی
  • همایش هنر و علوم انسانی

کانال اطلاع رسانی کنفرانسها و همایشها کانال تلگرام مجموعه سیویلیکا به منظور اطلاع رسانی سریع و منظم کنفرانسهای علمی و پژوهشی ایجاد شده است
اگر می خواهید اولین نفری باشیدکه از رویدادهای تخصصی و معتبر علمی کشور باخبر می شوید، حتما در کانال سیویلیکا عضو شوید.

پایگاه سیمپوزیا

پایگاه سیمپوزیا، یکی از مجموعه وب سایتهای سیویلیکا می باشد که به اطلاع رسانی کنفرانسهای کشور می پردازد. در این سایت کلیه فراخوانهای کنفرانسهای معتبر علمی کشور را می توانید مشاهده نمایید.

  • تماس با ما
  • درباره ما
  • آمار همایشها
  • ثبت اطلاعات کنفرانس
  • تبلیغات در سیمپوزیا
پیوندها
  • مقاله
  • مقالات ISI
  • ژورنالهای معتبر
  • علم سنجی مقالات علمی
  • رتبه بندی دانشگاههای ایران
  • انجمنهای علمی
  • اکوسیستم کارآفرینی
سایر پایگاههای علمی
  • همایشهای پزشکی
  • فراخوانهای علمی
  • اخبار علمی
  • فعالان علم و پژوهش ایران
  • دیده بان علم ایران
  • جستجوی وکیل
  • نشریات علمی پژوهشی

کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© – Symposia

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

*

code

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز