بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

ارتباط با دبیرخانه کنفرانس تلفن دبیرخانه: ۰۲۱۴۴۲۹۳۴۵۰-۴۴۲۹۳۴۵۵-۴۴۷۸۰۵۳۹
فکس دبیرخانه: ۰۲۱۴۴۲۹۳۴۱۴
آدرس پستی دبیرخانه: تهران-اشرفی اصفهانی-مرزداران-خیابان ابراهیمی-برج الوند-طبقه پنج شمالی-واحد ۵۰۲
ایمیل: food86@gmail.com
وبسایت: پایگاه رسمی کنفرانس
اطلاعات مهم کنفرانس تاریخ برگزاری: ۱۴ بهمن ۱۳۹۹
تاریخ میلادی: 2021-02-02
مهلت ارسال اصل مقاله: ۱۳۹۹/۹/۳۰
مهلت ثبت نام: ۱۳۹۹/۱۰/۱۵
برگزار کننده: انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
انجمن علمی: انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
شهر همایش: شهر تربت جام
استان همایش: استان خراسان رضوى
تاریخ درج سایت: دوشنبه، ۳۰ تیر، ۱۳۹۹
تعداد نمایش: ۶۴۲
محورهای اصلی کنفرانسعلوم تغذیه بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
27th Iranian Food Science and Technilogy Congress بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تربت جام برگزار خواهد شد.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم م..

تیر 30, 1399
4 دقیقه خواندن
146 بازدیدها

نقل و نشر مطالب با ذکر منبع بلامانع است.